Andrea Morales Montañés, dama Caixa Rural ’16

Andrea Morales Montañés, dama Caixa Rural Vinaròs

Quan inesperadament reps una trucada d’algú que et demana una feina prop de casa, és una cosa que alegra molt, més encara quan et proposen treballar amb total llibertat professional amb una persona jove i activa com ella. Imagino que sempre hi ha algú que parla bé d’algú altre i així fins que aquest famós sistema publicitari gratuït anomenat boca-orella i que tant bé funciona, t’arriba a tu. És així com vaig conèixer a Andrea Morales Montañés un temps abans que fora oficialment nomenada dama de la Caixa Rural Vinaròs. Tot va ser molt fàcil des del primer contacte amb Andrea, Marga i Remei, dama, mare i iaia respectivament. Elles, ben disposades amb la seua causa dintre aquestes festes de Sant Joan i Sant Pere 2016 em proposen ser el seu fotògraf exclusiu gaudint de total llibertat, com he dit abans, per treballar al meu gust al seu costat durant els actes que participaria, en el cas que finalment fora la representant d’aquesta entitat. A la vegada que tal com les vaig coneixent me n’adono que a més de ser totes tres molt actives, són unes persones que tenen molt clar el que volen i sobretot es mostren totalment receptives a les meues idees i aportacions. Així doncs, poc després ja sincronitzem els calendaris, les sessions fotogràfiques i tot queda lligat per a començar en aquest interessant projecte fotogràfic amb Andrea. Aprofito l’ocasió i proposo també fer-li unes preguntes en plena festa entre amics i amigues, just uns dies abans de començar les festes i poder mostrar així, una visió en primera persona de l’emoció i els nervis que es viuen des de dintre abans de ser oficialment dama de festes de Vinaròs.

Andrea, imagino que per a tu, una noia jove i activa a Vinaròs, és tot un orgull ser dama.

Si, és un orgull representar tant al poble com a l’entitat.

Qui et proposa ser dama de la Caixa Rural i com respons a aquesta pregunta?

En realitat no m’ho van proposar, em vaig presentar jo, feia uns anys que quatre amigues volíem ser dames i se’ns va presentar l’ocasió per enguany. A la vegada tenia molta il·lusió de representar a aquesta entitat perquè sempre ha estat molt vinculada en la meua família materna, un des meus besavis fou un dels primers socis, després ho foren també els meus avis, i jo mateixa sóc sòcia des que vaig néixer.

Una vegada que et comuniquen que seràs dama, quins són els primers passos que fas per a començar amb el procés de convertir-te oficialment en dama de la Caixa Rural?

Primer que res, amb molta emoció, anar a triar les teles per a fer les faldes, escollir els complements, comprar els vestits necessaris, també els calçats i finalment concertar dates amb tu per a fer les fotografies i tindre-les llestes per al llibret de festes.

Com a representant d’una entitat i per tant la viva imatge durant totes les festes què esperes d’aquests dies pròxims?

Espero que siguen uns dies inoblidables, emocionants i molt divertits. Compartint bons moments amb les altres dames, amics i amigues, que segur estaran acompanyant-me durant totes les festes!

Finalment deixo a Andrea que puga seguir gaudint de la festa que ha organitzat per a les altres dames, amics, amigues en els quals he compartit uns moments i on he aprofitat per fer-los unes fotos a tots junts. Citant-nos així ella i jo per al pròxim 17 de juny on oficialment serà proclamada dama davant el públic Vinarossenc.

Andrea Morales Montañés, dama Caixa Rural '16Victor Seguí
0