Sobre mi

Vaig néixer a Les Cases d’Alcanar, Tarragona el 1983. Vaig créixer a una familia d’artistes i entusiastes de l’esport, fet que m’ha portat a un estil creatiu i dinàmic. Des dels sis anys he estat practicant esport com a pilot de motocròs. Més tard em vaig convertir en ciclista d’èlit assolint bons resultats en ambdues especialitats tant en campionats catalans com valencians. L’any 2004 vaig ser campió d’Espanya de ciclisme en pista en l’especialitat de Keirin i un 15é lloc al campionat d’Europa. 

Perfil:
  • Fotògraf, Productor de Video. Director de Fotografia en Cine i HD. 
  • Campió en Motocròs i Ciclisme de Pista. Ara practico diferents esports com a hobby.
  • Parlo Català, Castellà i Anglès. Actualment estic aprenent Alemany.

La meva experiència amb la fotografia i video remunta a l’adolescència quan vaig descobrir com utilitzar la càmera dels meus pares, una reflex que encara conservo. Més tard vaig començar treballant principalment a la zona del sud de Tarragona, nord de Castelló i també Ipswich, Anglaterra. Anys enrere vaig marxar al Regne Unit per a millorar el meu Anglès perseguint la meva passió per la fotografia, l’art i l’inspiració treballant com a fotògraf, productor de video i eventualment com a dissenyador de cartells i pòsters. He estudiat direcció de fotografia en cinema i HD.

Al meu treball exploro què hi ha més enllà de la superfície, mostrant tot allò que ens envolta d’un mode personal. Busco que la meva audiència respongui de les emocions que evoquen els meus treballs. Darrera la meva visió, els meus projectes documenten interacció amb els subjectes i models, a mi mateix i amb l’espectador.

Sobre miVictor Seguí